' STATISTICAL QUALITY CONTROL FOR THE FOOD INDUSTRY - HUBBARD, MERTON R.

Livraria da Física

TeleFONES
Loja virtual
Loja IFUSP : (11) 3815 8688
Editora
ESCRITÓRIO (11) 3459 4323 OU 3459 4324 ou 3459 4326
Seu carrinho
  • Busca avançada

Física

Livro Usado
STATISTICAL QUALITY CONTROL FOR THE FOOD INDUSTRY
HUBBARD, MERTON R.
Quantidade limitada no estoque. Envio imediato.
Editora Kluwer Academic
Área ESTATÍSTICA
Idioma Inglês
Número de páginas 346
Edição 3ª EDIÇÃO - 2003
ISBN 9780306477287
EAN 9780306477287
Specifically targeted at the food industry, this state-of-the-art text/reference combines all the principal methods of statistical quality and process control into a single, up-to-date volume. In an easily understood and highly readable style, the author clearly explains underlying concepts and uses real world examples to illustrate statistical techniques.

This Third Edition maintains the strengths of the first and second editions while adding new information on Total Quality Management, Computer Integrated Management, ISO 9001-2002, and The Malcolm Baldrige Quality Award. There are updates on FDA Regulations and Net Weight control limits, as well as additional HACCP applications. A new chapter has been added to explain concepts and implementation of the six-sigma quality control system.
Preço da tabela: R$ 30,00
Nosso preço: R$ 27,00
ATENÇÃO: Os pedidos deste catálogo estão sujeitos a alteração sem prévia comunicação. Os pedidos ficam condicionados a disponibilidade do nosso estoque e de nossos fornecedores (editoras e distribuidores). Esclarecemos aos consumidores que, por não sermos vendedores no atacado, pedidos que possuam mais de um item do mesmo produto, poderão sofrer alteração no prazo de entrega se a quantidade de produtos solicitados for maior do que a quantidade disponível em nosso estoque, para não ter dúvidas sobre quantidades, consulte antes por e-mail (vendas@livrariadafisica.com.br)